Verwarming


Overal comfort, thuis en op kantoor

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Staat u voor de keuze tussen vloerverwarming of radiatoren? Of heeft u interesse in duurzame warmte-opwekking? Bakker Installaties is van alle markten thuis.

Elke situatie is anders. Maar wat is de optimale oplossing voor ú? Wij brengen de opties glashelder voor u in kaart. Op basis van de technische mogelijkheden, uw persoonlijke wensen en het beschikbare budget dokteren wij de ideale oplossing uit.

Totaalpakket
Na het advies komen onze servicemonteurs uw cv-ketel, vloerverwarming of andere verwarming installeren. En mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst. Reparaties en kleine aanpassingen voeren wij binnen 24 uur uit.

Duurzame verwarming
Steeds meer mensen kiezen voor duurzame warmtebronnen. Lucht- en waterwarmtepompen, bodembronnen, WTW (warmte-terugwin) units voor balansventilatie, zonlichtsystemen voor voorverwarming… Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden én uw energiebesparingen!

Groot en klein, privé en zakelijk
Of u nu een nieuwe hr-ketel in huis wilt of een complex warmtepompsysteem in uw bedrijfspand: elke opdracht krijgt van ons de volle aandacht. Iederéén wil er toch warmpjes bijzitten en niet te veel betalen?Ontdek úw optimale oplossing.

Bel 0228 - 562 500 of mail ons voor meer informatieiconSanitair Alles voor u gedroomde badkamer lees meer
iconVerwarming Overal comfort, thuis en op kantoor lees meer
iconElectra Elektriciens met de juiste oplossing lees meer
iconLoodgieterswerk De fijne zekerheid van kwaliteit lees meer

CONTACT

ADRES Zaadmarkt 9-11 1681 PD Zwaagdijk TELEFOON 0228-562500 FAX info@bakkerinstallaties.com OPENINGSTIJDEN ma t/m vr 08:00-17:00